Rollenspelacteurs voor trainingen - Oreïd

De werkelijkheid oefenen met rollenspel. Voor communicatietrainingen of publieksmomenten.
U kunt mij of een van de acteurs uit de acteurspool van Oreïd inhuren via dit formulier.

 

Pieter rollenspelacteur

Communicatie is een bijzonder fenomeen. Als de intenties, het vertrouwen en de doelen
op één lijn liggen dan geldt 1 + 1 = 3.  Er zijn weinig woorden nodig. Een goede verstandhouding kan worden onderstreept met een glimlach, zelfs de beweging van een wenkbrauw. Maar als belanger groter worden, de relatie op gespannen voet raakt, dan wordt elk woord gewogen. Dan kan een onbewuste lichaamsbeweging leiden tot een heftige reaktie van de gesprekspartner. Communiceren is veel meer dan een verbale boodschap. Het is een uitwisseling van intenties, emoties, overtuigingen. Met woorden en handen en voeten als instrument... 

Communiceren kun je leren: Ontdekken wat je eigen stijl is. Ontdekken dat de woorden die je uitzendt wel eens iets anders kunnen betekenen voor de ontvanger. Dat stilte en ruimte bieden belangrijker kan zijn dan vragen stellen. Dat je positie een andere stijl vereist. Oefenen in "open vragen stellen", lichaamstaal, een duidelijk doel, ontspanning.

 

tet van der Donk

Wat heb je nodig om het te leren: Essentieel is een veilige setting, zodat de deelnemers onbevangen een gesprek aangaan en durven experimenteren met hun woorden en lichaamstaal. Laat ik dit nou zo vaak als feedback terugkrijgen: "...ik was helemaal vergeten dat het spel was..."

Acteurs inhuren. Al meer dan 25 jaar ondersteun ik het leren communiceren. Eén op één in simulatiespel maar en ook in theatrale settingen zoals presentaties en debatten. Samen met een professionele groep acteurs ondersteunen we bedrijven, instellingen, scholen en individuele trainers in trajecten tot het verbeteren en professionaliseren van communicatie.

Informatie en boekingen. Voor vrijblijvende infomatie of een reservering van een of meerdere acteurs gebruik dit formulier.

 

 

 

Copyright © 2024 site Pieter Verhees. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.